OMDÖMEN PÅ ENIRO.SE

OMDÖMEN PÅ RECO.SE

Om företaget

Från idé till utförande
Daniel Blom startade DB Måleri & Entreprenad i september 2008 då han kände att det var dags att gå vidare från sitt arbete som företagssäljare. Valet av bransch var helt naturligt då Daniel är utbildad målare och har jobbat som det till och från under hela sin yrkeskarriär. Tiden som säljare lärde honom vikten av bra service och att ge ett gott intryck.

Daniel erbjuder allt från idé till utförande och kunderna är både privata och företag. Först besöker han sina kunder och ger tips på olika lösningar, det kan vara allt från att ta ner en vägg till vad för tapet som ska användas. Själv målar och tapetserar han men har kontakt med snickare, elektriker med mera och kan därför ta på sig hela jobb.
– Kvalitet är det viktigaste för mig. Jag gör alltid jobbet som om det var till mitt eget hem, säger Daniel.

Daniel är än så länge ensam i sin firma men hoppas kunna anställa på sikt. Det som gör honom unik som målare är att kunden själv inte behöver lägga tid på att hitta rätt tapet.
– Jag vet vad som är modernt och trendigt och hjälper gärna till, säger Daniel. Jag är perfektionist och garanterar att kunden blir nöjd, avslutar han.